Veel gestelde vragen:

Contact:
Bestelmethode:
Betaalmethoden:
Verzendmogelijkheden:


Contactinformatie:

RJ 4x4.nl        
Oosterweg 14   
9367 RL De Wilp
Nederland 

E-mail: info@rj4x4.nl

Contact/klantenservice:                   

Bankrekening:     NL36 RABO 0150 2264 11    t.n.v. RJ 4x4.nl
K.v.K. nummer:   60543981 

BTW nummer:     NL1086.95.153.B01

E-mail

U kunt uw vraag ook per e-mail stellen. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen van maandag t/m zondag. Wij streven ernaar uw e-mail nog dezelfde werkdag te beantwoorden. Stuur een e-mail naar info@RJ4x4.nl
 
Post

Stelt u uw vraag liever per post? Ook dat kan bij Rj4x4.nl. U kunt uw brief sturen naar: 
RJ4x4.nl , Oosterweg 14, 9367 RL De Wilp. In principe kunt u binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie op uw brief verwachten.

 Service en ondersteuning

Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn, biedt RJ4x4 zowel telefonische ondersteuning op alle gekochte producten. Wij beantwoorden al uw vragen, helpen u bij installaties en bieden hulp bij storingen. Het  team van RJ4x4.nl  bestaat uit enthousiaste en deskundige medewerkers die in staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden of een oplossing voor uw wens te vinden.


Bestelmethode:

Er wordt gewerkt aan een uitgebreide handleiding met afbeeldingen om te laten zijn op welke wijzes er besteld kan worden:

Korte uitleg voor het bestellen:

 1. U kiest een product uit één van de Categorieën:

 2. Bij de afbeelding van het product staat " Details" ( om naar de detailpagina te gaan) of de knop "Bestellen". Op de Detailpagina staat ook rechts boven in " Bestellen ", hierboven kunt u als dit mogelijk is kiezen voor een speciale uitvoering. Door op de knop "Bestellen" te drukken komt u op de pagina met gerelateerde producten. Deze kunt u als u dit wenst toevoegen door deze aan te vinken. Wilt u dit NIET dan klikt u op " Ga verder "

 3. Dan komt u in het winkelmandje, hier kunt u uit verschillende opties kiezen met betrekking tot
  - aantal producten
  - verzendmogelijkheden
  - betaalmogelijkheden
  - kortingcodes

  Indien u niet meer producten kunt u onderaan naar de volgende pagina te gaan om de adresgegevens en eventuele betaling te voldoen.

 4. Na het afronden van de bestelling krijgt u een bevestiging van uw bestelling.

 5. Na uw bestelling controleert RJ4x4.nl uw bestelling en de uw gegevens. Mochten hier problemen ontstaan nemen we zo spoedig mogelijk contact om de producten zo snel mogelijk kunnen afleveren.

 6. Hierna krijgt u bericht indien de betaling bij ons binnen is en wordt u op de hoogte gesteld van de track and trace gegevens van het versturen

 7. Op deze vertrouwde manier leveren wij de producten bij u af!
  Verzend en betaal methoden:

  De uitleg wordt op dit moment uitgewerkt om zo duidelijk en transparant mogelijk naar u te kunnen laten zien welke mogelijkheden we bieden.
  Omdat we op dit moment aan het uitbreiden zijn in onze betaal en verzendmogelijkheden hebben we deze tekst eerst verwijderd, om geen verwarring te veroorzaken.

  Voor vragen kunt u altijd mailen naar: info@rj4x4.nl